skip to Main Content
+31(0)6 39 580 954 info@mkaantotaalbouw.nl

Het verbouwen of renoveren van een huis kan op vele manieren. Soms wordt de volledige woning aangepakt en zelfs aangebouwd. In andere gevallen wordt er een woonverdieping of enkele ruimte vernieuwd. In alle gevallen zijn er verschillende vakmensen nodig. Bij M. KAAN Totaalbouw doen wij het allemaal. Van het plaatsen van een aanbouw tot het vernieuwen van toilet of badkamer.

VERBOUWEN

Bij een complete verbouwing komt er heel wat kijken. Het begint bij een idee met de wens de ruimte zo mooi en prettig mogelijk te maken. Wij denken graag mee van idee tot uitvoering.

Wilt u aanbouwen, een dakkapel plaatsen of zijn alleen de kozijnen toe aan vervanging? Zijn de nodige leidingen en afvoeren beschikbaar en is de capaciteit voor de elektriciteit voldoende? Wilt u de keuken en/of badkamer volledig vervangen? Zijn de wanden en plafond in goede staat of wilt u deze gestukt of gesausd hebben? Hoe is de buitenzijde van het pand: is deze in de juiste conditie of is er onderhoud nodig?

Wij denken graag mee over het antwoord op deze en andere vragen. En al deze werkzaamheden, van timmer- en loodgieterwerk tot schilder- tot tegelwerk, voeren wij voor u uit. Met ons team van ervaren vakmensen.

BADKAMER

Is uw badkamer aan vervanging toe? Omdat hij niet meer functioneert zoals u wilt of omdat het tijd is voor een nieuw, eigentijds design? Wij doen het graag voor u.

Ons team heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van badkamers. U kiest uit wat u wilt en wij zorgen dat het vakkundig geplaatst wordt. Uiteraard zorgen wij voor het leidingwerk op de juiste plek, het tegelwerk en leveren we de badkamer volledig gebruiksklaar op.

ONDERHOUD

Woningonderhoud is noodzakelijk om de waarde van uw pand te behouden of te vergroten. Denk aan het onderhouden van bijvoorbeeld de gevel, de kozijnen of het dak. Tijdig schilderen en vervangen van onderdelen kan onnodige schade voorkomen. Zoals bijvoorbeeld het vervangen van boeidelen.

Ons team voert de onderhoudswerkzaamheden graag voor u uit. Voor meer informatie over de mogelijkheden kan je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact op
Back To Top