skip to Main Content
+31(0)6 39 580 954 info@mkaantotaalbouw.nl

M. KAAN Totaalbouw bestaat uit een team van specialisten in de bouw. Opgericht door de jonge, maar ervaren en ambitieuze Mitchell Kaan. Het team werkt vanuit hun passie. Het verbeteren van de woning voor langdurig en duurzaam woonplezier is het uitgangspunt.

OVER MITCHELL

Mitchell Kaan, eigenaar van M. KAAN Totaalbouw, is nooit een stilzitter geweest. Van jongs af aan liep hij al op de bouw voor vakantiewerk. De keuze voor een bouwopleiding was dan ook snel gemaakt. En dat heeft hem gebracht waar hij nu is: eigenaar van een full-service bouwbedrijf. Na jarenlange ervaring bij een aantal bouwbedrijven en na het volledig verbouwen van zijn eigen huis, vond hij het tijd voor zijn eigen bedrijf. En met succes.

Precisie en klanttevredenheid vindt hij belangrijk. Mitchell is het aanspreekpunt voor de klant en is daarnaast graag zelf bezig op de bouw.

WERKEN AAN DE TOEKOMST

WERKEN AAN DE TOEKOMST

Een vak moet je leren. En waar kan je dat beter leren dan in de praktijk? Daarom zijn wij een erkend leerbedrijf aangesloten bij SBB met Mitchell als erkend leermeester. Zodat we nieuwe, enthousiaste vakmensen het vak kunnen leren. Voor de toekomst!

Meer over SBB

VEILIG WERKEN

VEILIG WERKEN

Veilig, gezond en duurzaam werken vinden wij belangrijk. Daarom zijn wij VCA-gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. De basis om veilig en gezond bij onze opdrachtgever aan de slag te gaan.

Meer over VCA

Back To Top